Kilometer registratie Simpel en vlot

Uw kilometerregistratie was nog nooit zo makkelijk. Een volledig geautomatiseerd track en trace systeem voor uw (bedrijfs)auto met de BasicTrack Drivekit.

Ons kilometerregistratie systeem bestaat uit een klein kastje dat u eenvoudig zelf inplugt via de OBD stekker in uw auto. Dit kastje registreert waar de auto zich bevindt en geeft dit automatisch door aan de online rapportagetool. U draait de rapportage eenvoudig uit en heeft een kilometerregistratie die voldoet aan de eisen van de Belastingdienst.

BasicTrack is flexibel, nauwkeurig en voordelig.

Voor slechts 6 euro per maand all-in heeft u een sluitende kilometerregistratie!
basictrack telefoon met kaart

Realtime kilometer registratie

Kilometerregistratie juist bijhouden is nodig om te voldoen aan de eisen van de Belastingdienst met betrekking tot de bijtelling. De BasicTrack Drivekit maakt deze registratie moeiteloos, precies en altijd up-to-date. Elk voertuig wordt met GPS tracking gemonitord en door het online kilometer registratie systeem is uw rittenregistratie realtime in te zien voor elk van uw (bedrijfs)wagens. Handig? Wij vinden van wel.

Hoe werkt het kilometerregistratie systeem?

Heel simpel. Elke auto heeft, sinds 2004, een OBD aansluiting. Het enige wat u hoeft te doen, is de Drive Kit inpluggen en uw ritten worden direct en real-time geregistreerd. De kilometerregistratie wordt bijgehouden op basis van GPS tracking. Dus ook erg handig voor het tracken van de locatie van uw bedrijfswagens.

Online rapportagetool

Binnen no-time een rapportage voor de Belastingdienst klaar. Het is zo makkelijk als een druk op de knop. Door de automatische kilometerregistratie, die elke minuut wordt bijgewerkt, is jouw overzicht altijd up-to-date. BasicTrack werkt met een online portal waar je deze gegevens in een overzicht of per wagen kunt inzien en delen.

Plug-and-play met onze DriveKit

Het is een kwestie van het kastje (DriveKit) inpluggen en de kilometerregistratie kan beginnen. De DriveKit wordt gekoppeld middels de OBD stekker, die sinds 2004 in elke auto aanwezig is. Montage is dus eenvoudig en zo gedaan. Deze DriveKit communiceert, via een simkaart met jouw persoonlijke online portal.

Het registreren van de ritten volgens de eisen van de Belastingdienst is precisiewerk. Om te voldoen aan de Belastingdienst bijtelling krijgt u te maken met allerlei regels. Door de kilometers en ritten automatisch goed te registreren voorkomt u een eventuele naheffing.

Stappenplan

Hoe werkt het?

1
Basictrack vrijblijvende offerte

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Vul de benodigde gegevens in en ontvang uw offerte of het gewenste aantal systemen binnen een paar dagen.

2
Basictrack DriveKit

Binnen 2 werkdagen ontvang je de DriveKit

Bij akkoord sturen wij het gewenste aantal DriveKits aan u toe.

3
Basictrack Drivekit

Connect de DriveKit
met de auto

Plug de DriveKit in de OBD-stekker van uw auto.

4
Basictrack persoonlijk account

Log in op je persoonlijke account

Ga naar de loginpagina, vul de ontvangen login en wachtwoord in en de track en trace van uw auto kan beginnen.

Waarom BasicTrack?

snelweg

BasicTrack DriveKit

Elke wagen vanaf 2004 heeft een standaard OBD-stekker in de wagen. U steekt zelf de DriveKit in de OBD-stekker (voor voeding) en de registratie/track en trace van de auto begint.

Neem contact op

All-In is All-In

Voor het vaste bedrag per maand, heeft u de hardware, website en data-abonnement beschikbaar, GEEN bijkomende kosten voor een compleet voertuigvolgsysteem.

Bekijk prijzen

De voordelen van BasicTrack

Geen poespas

Gewoon complete rittenregistratie, zonder poespas.

Flexibel

Andere auto, drivekit oversteken, geen monteur.

Snel geregeld

Vandaag besteld, binnen een paar dagen registratie.

Vraag hier uw offerte aan

Wij nemen z.s.m. contact met u op na het versturen van het formulier.

Type
Basic of Premium? Bekijk het verschil
Dank u wel. Wij hebben uw aanvraag ontvangen.
Er is iets niet goed gegaan. Probeer het nog een keer alstublieft.