Online rapportage

Een online overzicht van ritten

Wanneer u kiest voor rittenregistraties via BasicTrack, dan krijgt u toegang tot onze online rapportagetool. Hiermee kunt alle informatie over de ritten, stops en locaties online bekijken. Echter soms is het wenselijk of zelfs belangrijk om de informatie te downloaden. Dat kan door een rapportage in XLS (Excel) of PDF te maken of te plannen. Wanneer u ervoor kiest een rapportage te maken dan gaat het om een eenmalig rapport, maar plannen houdt in dat u periodiek (elke dag/week/maand) een rapport in de mail ontvangt met de gewenste informatie; ritten, stoplocaties, trips. Als deze informatie op de juiste manier gepresenteerd wordt met de dag, tijd, afgelegde kilometers, etc. ontstaat er een RittenRegistratie rapport voor de kilometeradministratie voor de Belastingdienst.

Locaties aanmaken en kilometers ijken

Door locaties aan te maken en periodiek de kilometers te ijken, krijgt u een rapportage die overzichtelijk en kloppend is. Elke locatie wordt automatisch al getoond als adres, maar het is heel eenvoudig om een adres een naam te geven, bijvoorbeeld; Kantoor, Thuis, Klantnaam of Leveranciernaam.
Gezien er altijd een kleine afwijking ontstaat tussen de kilometerstand in de wagen (op basis van de omwentelingen van de wielen) en de GPS-stand, is het belangrijk om periodiek (bijvoorbeeld elke 2 maanden) de kilometerstand te ijken. Dat is niets anders dan de stand uit de auto in te voeren in het online systeem, zodat het weer gelijk loopt.

Neem contact op

Ontvang notificaties

U kunt ervoor kiezen om notificaties te ontvangen wanneer er geen registratie plaatsvindt of als de auto buiten bepaalde tijden en/of locaties gebruikt wordt. Doordat er automatisch al locaties zijn opgenomen in de rittenregistratie is het relatief eenvoudig om een melding te maken bij het in- of wegrijden van een locatie. Een melding kan ook gemaakt worden als de wagen buiten bepaalde tijden wordt gebruikt, of als de inkomende data niet helemaal goed is. Op die manier kan er snel actie ondernomen worden als er iets niet goed is of lijkt.

Real-time tracking:

weet waar uw wagens zich bevinden

De data wordt (minimaal) 1 x per minuut verstuurd via de DriveKit, zodoende is er nauwelijks vertraging in de positie van de wagens en heeft u altijd goed zicht op waar uw wagens/medewerkers zich bevinden.De voordelen van BasicTrack

Geen poespas

Gewoon complete rittenregistratie, zonder poespas.

Flexibel

Andere auto, drivekit oversteken, geen monteur.

Snel geregeld

Vandaag besteld, binnen een paar dagen registratie.

Vraag hier uw offerte aan

Wij nemen z.s.m. contact met u op na het versturen van het formulier.

Type
Basic of Premium? Bekijk het verschil
Dank u wel. Wij hebben uw aanvraag ontvangen.
Er is iets niet goed gegaan. Probeer het nog een keer alstublieft.